Vi svenskar älskar att flytta, och därför så flyttar vi också ganska ofta så varför inte unna sig lite extra lyx väl vid flytten? Såsom att anlita både flytthjälp och hjälp med flyttstädningen till exempel.

par-flyttkartongerI Expressen står att läsa om hur vi svenskar älskar att flytta av den enkla anledning att flytten i sin betydelse är en nystart, men vad vi inte tycker om är att få nya grannar. Likaså flyttar vi en hel del och vid dessa tillfällen kan det vara skönt att unna sig lite lyx. Men vad är då lyxigt med en flytt? Ett tips är att ta hjälp med allt kring flytten så långt det går. Till exempel skriver Dagens Nyheter om ett gäng grabbar vars affärsidé går ut på att göra sådant som kunderna själv inte vill göra – så varför inte låta dem packa och kånka på dina prylar vid flytten? Sen kan du alltid boka flyttstädning av Global Fastighetsservice via hemsidan http://www.globalfast.se. Då kan du istället ägna dig åt det som är roligt med flytten: att inreda ditt nya hem.

Gör det enkelt för dig vid flytt

Självklart kan det vara skönt att själv få fixa med sin flytt också, en annan lyx kan ju faktiskt vara att få möjlighet att rensa bort saker och prylar som man inte vill ha eller behöver längre. Men för att göra plocket med prylarna så organiserat som möjligt finns en del saker att tänka på och de allra viktigaste har Göteborgs Posten sammanställt i en smart lista. De tipsar om att du bör:

  • Packa smart – skriv listor på vad som ska göras rum för rum, släng saker du inte vill ha med istället för att packa ner dem och börja i god tid för att verkligen kunna göra lugna genomtänkta beslut.
  • Använd ordentliga kartonger – riktiga flyttkartonger är bäst och för att få bra kvalitet får du vara beredd på att lägga en slant på kartongerna, men det är definitivt värt det och är en liten lyx att unna sig.
  • Märk och sortera smart – glöm inte att märka dina kartonger med vad de innehåller och ställ kartongerna i rätt rum i nya bostaden så att det blir enklare att packa upp dem.