Hur man definierar ordet lyx varierar otroligt mycket från person till person. Det beror helt enkelt på hur man lever, och vilka preferenser som man har. Men en sak som många faktiskt, tro det eller ej, tycker är lyxigt, det är att ha egen disk- och tvättmaskin i sitt hem! För har man någon gång levt utan det, då är det verkligen en fröjd att sen en dag ha det.

Den dagen som man installerar en disk- eller tvättmaskin, eller allra helst både och, är en glädjens dag för många. Men innan man köper första bästa så ska man tänka igenom det noga, ibland är det nämligen bättre att inte ha en diskmaskin än att ha en, om den läcker vatten. Såhär skriver man nämligen på DN.se:

Samtidigt som vattenskadorna i badrummen minskar, ökar de i våra kök. Enligt siffror från Vattenskadecentrum, dit flera försäkringsbolag rapporterar in sina ärenden, inträffade 30 procent av alla vattenskador förra året i köket. 2002 var det 23 procent.

Att köpa en riktigt bra diskmaskin är med andra ord viktigt. Ett tips är helt klart Cylinda som har gjort många nöjda, så hos dem ska ni säkerligen hitta något som passar in i köket. Och fastän man har en riktigt bra diskmaskin, eller tvättmaskin för den delen, så finns det ändå saker som man bör tänka på. Att till exempel inte skölja av tallrikarna innan de ställs in (det är sant!) eller att tvätta på rätt sätt. På så vis blir ens grejer nämligen renare, och man kan spara pengar. Och vem tackar nej till det?

????????????????????????????????????????