Är du less på mörkret och längtar efter ljusare dagar med sol och plusgrader?  Vi har ju faktiskt ha en av de mörkaste november på länge just nu. Det kommer. Visst ska vi ta oss genom en vinter innan dess, men tiden går fort och för att ta dig förbi denna hårda tid kan det vara av värde att blicka framåt. Redan nu kan du tjuvkika på inredningstrenderna för våren 2015 och börja planera dina inköp. Enligt tidningen Leva & bo kommer våren bestå av pastell, grönt, blått och grått. Dessutom avslöjar de att prins Carl Philip, tillsammans med Oscar Kylberg, har designat nya mönster som kommer att säljas i affär. Deras designkollektion kommer att innebära snygga bäddtextiler, prydnadskuddar och mattor – vilket självklart inne bär lyx!

Att handla på nätet är någonting som, inte speciellt förvånande, kommer att fortsätta vara attraktivt till våren. Det rekommenderas dock att du väljer sajter som har ett stort utbud av det mesta (olika typer av möbler, olik inredning, olika varumärken) eftersom du då kan hitta bättre produkter som är prisvärda. När du handlar inredning online kan du ofta även jämföra produkter och möbler med varandra, på ett helt annat sätt än om du handlar i affär.

Som alltid när det handlar om inredning gäller det även att inspireras. Att läsa inredningstidningar, gå på visningar och hitta nya spännande inredningsbloggar kan vara mycket värdefullt när du vill hitta en trendig inredning. Du kan även hitta inredningsinspiration i lite otippade tidningar, som i denna artikel från Göteborgs Posten. De har visat upp en av de finaste vindsvåningarna i Göteborg och när man läser om lägenheten samt tittar på bilden är det nästan omöjligt inte få rysningar.

Att minnas när det kommer till inredning våren 2015:heminredning ljus stor

  • Pastell står i fokus, tillsammans med grått och ljusa träslag.
  • Koppar är fortsatt starkt och får gärna kombineras med lampor i och med den effekt som ljuset kan ge koppar.
  • Blå är en uppskattad färg, men se då till att använda den i en neutral jordskala av färg. Inga klara färger är att rekommendera den kommande våren.
  • Mönster är fortsatt populärt, på allt från möbler till tavlor och tapeter. Våga leka och specialbeställda egengjort mönster.