Att leva i lyx och överflöd är något som alla önskar. Men i januari månad är det något som kan bli jobbig, och speciellt jobbigt för vissa. Att tänka på det redan nu kan underlägga och skapa en lite lugnare jul. För att överleva månaden finns det många tips att ta till.

3833771-couponsNär det kommer till ordet ”lyx” kan det för januari månad stå för att man ska klara av månaden utan att känna att man försakar något. Många är det som redan i december vill krydda julen med kärlek och klappar i form av att på exempelvis Smspengar.nu ta ett snabbt lån och med det få en jul som man sent glömmer. Men då är det viktigt att man tänker på att man även måste betala tillbaka, och den avbetalningen börjar oftast i januari. Dock är det inte fel att ta ett lån, vad man bara måste vara beredd på är att man kanske inte kommer kunna leva i överflöd när det nya året kommer igång.

Tipsen som räddar

Som tur är finns det mängder av bra tips att ta till för att man ska få lite mer balans när det kommer till sitt leverne och sin ekonomi – något man även kan tänka på även de andra månaderna. Vill man åt snabba och annorlunda och roliga tips på vad man kan tänka på så kan man kolla in Nyheter24. Där är det tips på att man exempelvis sminkar sig i butiken, att man går på toaletten hemma hos andra för att spara in på toalettpapper till att man nätdejtar för att det är billigare än att gå på krogen. Om man är ute efter lite mer handfasta tips som även är långsiktiga bör man kolla in både svt och dns tips. Dessa handlar mer om att man ska planera sin vardag samt att man inte ska falla för onödiga frestelser såsom en kaffe på stan eller att man inte orkar ha med sig matlåda. Försök även få några amorteringsfria månader smat se tjusningen i att leva lite mer spartanskt.